Want to play football in your city? Find out how!

Already registered? Login

Real name:
Lorenzo M.
6.10
Activity Level
Reliability of the rating:
100%
City: Pisa (PI), Italy
Favorite position: Attaccante
Most frequent facility:
Chiesa a Riglione (117 matches)
189 friends
Last matches trend
Badges
5 wins in a row 10 goals in a match 50 organized matches 200 appearances 500 goals PR The agent The playing tester The organizer-tester The traveller The organizer-traveller The junkie Two goals The journalist The critic Treble The feminist Goal stairway Diabolical Performance The judge The workaholic The early  bird Lunch is ready! The werewolf Santa Claus Trick or Treat Cupid The bissextile Mayan Daredevil Awards magnet Positive influence The Leader The jury The polyhedric The bulldog The brazilian Super Gump The wall of fire The last bulwark The sniper 5 Best Goal in his career 2 Great Save in his career 2 Forrest in his career 2 Altruist in his career 2 Wall in his career 2 Leonidas in his career 2 Juggler in his career 2 Grenadier in his career 2 Director in his career 10 Man of the Match in his career Ambassador Kappa

What they say about him?
Il re delle realizzazioni da posizione defilata. Non perde un rimpallo e castiga implacabilmente coi suoi diagonali maledettamente precisi. Piedi col mirino di precisione.
<34
X0
il cecchino della squadra, protegge benissimo palla e quando è davanti alla porta nn importa quale sia la posizione se defilata o no lui segna nn c'è scampo, veramente bravo e stasera ottima intesa anke con lui oltre che con il resto del team...
<33
X0
è semplicemente forte,sempre concentrato e intelligente nei movimenti,inoltre ha una tecnica di tiro invidiabile.
<33
X0
Dà profondità alla squadra facilitando notevolmente la manovra. Come al solito segna da tutte le posizioni!! Bomber!!
<32
X0
Segna anche per telecinesi. Prodigioso.
<32
X0
letale quando và al tiro e quando scende sulla fascia pallla al piede sempre preciso nei passaggi e veloce nelle ripartenze...
<32
X0
bel tiro e sempre molto mobile in fase d'attacco, crea bene degli spazi in cui entrano i compagni per concludere...
<32
X0
Se ti distrai un secondo ne approfitta subito, ottima prestazione.
<32
X0
Punta centrale dotata di un gran tiro,raramente da lui si vedono goal "banali".
<32
X0
Altro che Robin Hood: è lui il vero arciere infallibile :)
<32
X0
92
Forward

63
Technique

63
Pass

43
Defense

33
Goalkeeper

63
Speed

zorrenzo83
"Sono un ragazzo tranquillo, allegro, sereno, fantastico, che ha molta fantasia e avventura, campeggio e altre tipologie."
Palmares
Season
Always 301 88 987 109 1 0 6.45 32
2018/2019 5 0 19 3 0 0 n.a. 0
2017/2018 29 5 80 10 0 0 6.54 2
2016/2017 40 18 113 15 0 0 6.40 4
2015/2016 34 7 102 10 0 0 6.55 4
2014/2015 9 0 43 2 0 0 n.a. 0
2013/2014 9 2 39 4 0 0 6.44 0
2012/2013 10 0 33 2 0 0 6.52 0
2011/2012 7 3 29 3 0 0 6.25 0
2010/2011 23 0 91 9 0 0 6.59 5
2009/2010 58 3 208 22 0 0 6.47 7
2008/2009 58 31 200 21 0 0 6.46 9
2007/2008 19 19 30 8 1 0 6.22 1
With whom wins the most?
Player Matches %
joseba 11 57
Alemao 11 50
Ominostorico 17 45
bwbjn 8 40
Il calcettista 3 17
mangiucugna 7 33
IronMan 5 26
With whom lose the most?
Player Matches %
Il calcettista 12 70
IronMan 11 57
mangiucugna 12 57
Homer 12 52
Camora 9 45
Rebe 9 40
bwbjn 7 35
zorrenzo83 hasn't played his first match, yet!