Want to play football in your city? Find out how!

Already registered? Login

Real name:
Federico
6.46
Activity Level
Reliability of the rating:
89%
City: Pisa (PI), Italy
Favorite position: Qualsiasi
Most frequent facility:
Chiesa a Riglione (395 matches)
125 friends
Last matches trend
Badges
5 wins in a row 5 goals in a match 50 organized matches 500 appearances 200 goals PR The agent The playing tester The organizer-tester The traveller The organizer-traveller The junkie Two goals The journalist The critic Treble The feminist Goal stairway Diabolical Performance The judge The workaholic The early  bird Lunch is ready! The werewolf Santa Claus Trick or Treat Cupid The bissextile Mayan Daredevil Awards magnet Positive influence The Leader The jury The polyhedric The bulldog The brazilian Super Gump The wall of fire The last bulwark The sniper 2 Best Goal in his career 2 Great Save in his career 2 Forrest in his career 2 Altruist in his career 2 Wall in his career 2 Leonidas in his career 2 Juggler in his career 2 Grenadier in his career 2 Director in his career 2 Man of the Match in his career Ambassador Kappa

What they say about him?
Parte maluccio, ma spronato da riaku realizza 2 gol pesantissimi ai fini del risultato e compie recuperi difensivi prodigiosi..ti vogliamo cosi
<32
X1
Con le scarpe dual-type partiva già da un voto alto,che dire poi del goal con moccolo annesso.
<31
X0
20 minuti di ritardo sono un pò troppi.
<31
X0
ha giocato esclusivamente per i compagni, merita l'award altruista.
<31
X0
lui c'è quando meno te l'aspetti ti segna...
<31
X0
Copre diligentemente et efficacemente il lato destro nella prima parte del match, coronando la prima parte della prestazione con una rete da slalom speciale. Poi, quando il forcing degli avversari si fa più arrembante, perde un po' la bussola in fase difensiva e latita in quella offensiva. 7 nella prima frazione di gioco, 5 nella seconda. Media matematica: 6
<31
X0
Migliorato molto, corre anche parecchio.
<31
X1
Per gli avversari è un gatto attaccato alle palle!
<30
X0
non sarebbe male vederlo tra un mesetto per le strade di pamplona con la sua abituale maglietta rossa, per esercitarsi sulla velocità :-)
<30
X0
collaroba in ogni posizione del campo un giocatore polivalente
<30
X0
64
Forward

70
Technique

60
Pass

60
Defense

30
Goalkeeper

60
Speed

Ominostorico
"Vuolsi così colà dove si puote ciò che si vuole e più non dimandare"
Palmares
Season
Always 530 75 396 158 18 14 6.11 0
2017/2018 22 0 22 6 1 1 6.28 0
2016/2017 38 4 22 13 2 0 6.17 0
2015/2016 72 6 58 26 6 2 6.04 0
2014/2015 54 8 46 19 0 1 6.17 0
2013/2014 73 53 45 14 2 1 6.14 0
2012/2013 69 1 76 28 0 2 6.09 0
2011/2012 66 1 35 16 3 3 6.26 0
2010/2011 35 0 36 6 2 1 6.23 0
2009/2010 51 0 32 11 1 1 6.00 0
2008/2009 36 2 23 12 1 1 6.07 0
2007/2008 14 0 1 7 0 1 6.03 0
With whom wins the most?
Player Matches %
Jonathan84 19 54
Homer 20 48
zorrenzo83 16 44
joseba 8 28
IronMan 9 29
Antonio 15 35
riaku 45 42
With whom lose the most?
Player Matches %
IronMan 20 64
joseba 16 57
Zed 32 50
riaku 53 49
Antonio 20 47
Homer 19 46
Jonathan84 13 37
Ominostorico hasn't played his first match, yet!